Zomaar

Het is goed toeven in het Zorghotel,en ik kan straks geen normaal Nederlands meer praten. Hier wemelt het van de Ras-Rotterdammers,dus je gaat vanzelf mee in het taaltje. Als ik sommigen hoor,geweldig! Je hebt erbij die écht niet anders kunnen praten. Zelf heb ik er geen moeie mee, maar ik kan me zo voorstellen,dat je als NIET-RotterdammerT hier bent,je even moet schakelen!! Heel joviaal,goudeerlijk maar recht voor z'n raap. En daar moet je écht tegen kunnen!

Wat me wel opvalt, en daar had ik het vanmorgen nog over met m'n vriendin....Een Rotterdammer geeft graag harde en ongezouten kritiek, maar als je een grote bek teruggeeft,dat kunnen ze dan weer niet hebben! Dan schieten ze in de verdediging, of ze schieten je af! Maar we hebben het hier goed, al zal ik blij zijn als ik weer thuis ben!

Het gaat redelijk! Het roosje ( uitstekend stuk darm) is goed aan het slinken. Dus daar ben ik blij om. De wondzorg voor de ontsteking gaat ook goed,en nu maar hopen dat het zo blijft. Dat zou wel heel mooi zijn. Maar we gaan wel zien hoe het komt. Je hebt het toch niet zelf in de hand! Maar als het alleen bij deze ontsteking blijft, mag ik niet klagen. Nou ben ik ook niet zo van het klagen hoor, maar toch....

Moe, ja dat ben ik wel!!! En niet zo'n klein beetje ook! En extra pijn, is er ook! Daar moet ik even mee dealen, maar dat is lastig. Lichamelijk moe, maar ook mentaal. Ik weet niet wat erger is, maar dat maakt ook niet uit. Moe = moe! En dat moet ik nu accepteren! Hoe lastig en MOEilijk dat soms ook is.

Ooooh ja, ik had van de week een gesprek met de fysio hier! Ze willen me op de loopband, de fiets én het roeiding hebben. Daar zouden mn spieren sterker van worden. En dat leek ze wel een goed plan. Gek genoeg zie ik het héél anders, maar dat terzijde. Ik zou dan mijn spieren sterker maken, om ze in de avond weer te verslappen met diazepam.....In mijn ogen is dat verspilde energie, en dat heb ik juist zo hard nodig! Dinsdag moet ik voor het eerst, en dan donderdag nog een keer! Ze mogen, net als wat mijn eigen fysio doet, mn spieren losmaken, maar je zal me niet op een fitness geval zien zitten. Dat gaat fout.

Ik ga even pitten nu! ( 10:15u) Zie wel hoelaat ik wakker ben.

Binnenkort sluit dit blog, en ga ik over naar een nieuwe. Jullie krijgen het adres nog van mijn nieuwe blog!

Bye bye

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Delger-Tech © 2007 - 2020